3 kuukauden tulos

Noniin.
Ei ihan lähtenyt niille raiteille terveysremontti kuin mitä alkuperäinen ajatus oli, mutta hitaasti juna kuitenkin kulkee jonnekin päin.

Tänäaamuna vaaka näytti 118,1kg, joten jotain on tapahtunut. Paino on tippunut 3 kk aikana 6,5kg.

Tässä ajassa olisi voinut saada aikaan vaikka mitä, mutta.. ei sitä nyt jäädä murehtimaan ja jossittelemaan. Eli eteenpäin.

Cambridge-ohjelma
Tällä hetkellä projektini etenee cambridge-ohjelman tahtiin.
Olen kolme viikkoa camppaillut ja tuloksena noin 5kg pudotus.
Olin hieman saanut painoa pois ennen aloitusta, mutta siis iso urakka tässä on edessä kuitenkin.

Aloitin tasolla 1, eli pelkät pussit. Sillä pääsin viikon eteenpäin melkein muuta syömättä ja painoa lähti muutama kilo.
Sen jälkeen pääsiäinen vähän jarrutti ja viikon pudotus oli vain 0,5kg.
Kolmannen viikon tulos oli sitten 1,5kg.
Eli suht hyvässä vauhdissa ollaan.

Tavoitteet 
Tämänhetkinen tavoitteeni on päästä alle 110kg. Se riittää vallan hyvin näin alkuun. En ajatellut kiirehtiä vaan tarkoitus olisi ennemminkin yrittää rauhalliseen tahtiin saada painoa alas.
Tai sillä tavalla, että välissä voisin sitten tasata sitä painonpudotusta ja totutella tilanteeseen. Mikään tiukka kitukuuri ei tepsi minuun ja siitä seuraa vaan sitten repsuilua. Kesällä toivoisin olevani tasapainossa siinä suhteessa, että voin vapaasti syödä mitä haluan ilman, että päädyn mässäilemään.

Tällä hetkellä olen kyllä toisaalta tiukalla kitukuurilla, muttei se tunnu siltä, koska nälkää ei juurikaan ole. Makeanhimo on hellittänyt ja se on ehkä parasta tässä. Ehkä se johtuu makeista ateriankorvikkeista.

Valmentajan kanssa laitoimme tavoitteeksi, että ainakin 10 kg saadaan pois tällä ohjelmalla, vaikka vähän tälleen hidasta tahtia tässä menenkin. Toivon, että kuitenkin ylittäisin itseni ja pystyisin vielä kiristämään vaikka viikoksi tai pariksi paastolle ennen kuin sitten tasoja ylöspäin.

Fiilikset
Palasin hetkeksi työelämään näin kotoilun keskellä. Mieli on kyllä hyvä ja tuntuu mahtavalta saada tehdä jotain muutakin kuin kotona arkijuttuja. Arki on tärkeä, mutta niin on myös vaihtelu.
 
Kesä tulee kohisten ja ehkä tämän työpätkän jälkeen voimaudun tekemään kotonakin uusia juttuja. On valtavan iso asia, kun lapset pääsee toisen hoitoon (isovanhempien) ja saavat kokea vähän toisenlaista arkea.
Isovanhemmille on mahtava tilaisuus tutustua lapsiin ja myös sitten toisella tavalla vähän omaa arkea tarkastella. Heillä on ollut elämässä viimeaikoina paljon vastoinkäymisiä ja vaikka lasten hoitaminen on rankkaa, niin tämä kuitenkin varmasti antaa enemmän kuin mitä se vie.
 
Lihavuusleikkauksesta taisin aiemmin mainita, että se on ollut vaihtoehtona listallani. Nyt olen ajatellut sulkea sen pois vaihtoehdoista, sillä ainakin tällä hetkellä tämä oma fiilis on sen suuntainen, että jonkinlaisen otteen olen saanut elämästä ja syömisestä.  Sen suhteen asiat on siis jäissä.

En tiedä koska tulen seuraavan kerran päivittämään, mutta tässä pienet väliaikatiedot. 
Ihanaa kesän odotusta kaikille tänne poikkeaville!

Kommentit

Suositut tekstit